Blog Petra Remiša: Kikiríkanie

  • Blogy / Blogy
  • 16. mája 2011, 11:06
  • Autor:

Vážené poslankyne, vážení poslanci! Dovoľte mi, aby som sa zapojil do diskusie o Všeobecne záväznom nariadení (VZN) o požívaní alkoholických nápojov na verejnosti a dodržiavaní nočného kľudu.

Váš návrh mi hovorí z duše. Tiež som rád, keď sa dodržiava kľud (spisovne „pokoj“). Vyhovujú mi ľudoprázdne ulice a spánok bez hluku televízorov hluchých dôchodcov (HD) a vresku opitých ľudoopov prezlečených za tínedžerov (OĽPT).

Rád by som návrh ešte vylepšil. Navrhujem vydať zákaz na:

1) Hlasné chrápanie. Každému nočnému „pilčíkovi“ (NP) treba vylomiť dvere a rovno v posteli udeliť blokovú pokutu 33 eur. Mestskú políciu možno vybaviť odpočúvacím zariadením a baranidlom.

2) Čvirikanie vtákov, kikiríkanie kohútov a párenie mačiek medzi 5.00 a 6.00 h. Zvlášť neposlušných kocúrov (ZNK) kastrovať, alebo vyhostiť do Kocuríc.

3) Voľný predaj strukovín, kapusty a acidka. Ich nadmerná konzumácia spôsobuje meteorizmus („vetry“), čo nepriaznivo ovplyvňuje hlučnosť ŽP (životného prostredia) a dobré susedské vzťahy (DSV). 

Ďalej navrhujem zriadenie MKP (Mestskej kontra polície). Tá bude dohliadať, aby bežní policajti v službe náhodou nepozerali DVD za DU (porno za Domom umenia).

V talóne mám aj systémové opatrenia  – uväzovanie tínedžerov na reťaze, eutanáziu pre neprispôsobivých dôchodcov a stanné právo od železničnej stanice po križovatku Teplickej s Radlinského. Predložím ich v ďalšom funkčnom období. 

Spolu so zákazom dýchať.
0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín