Rádio Piešťany: Svet elektronickej hudby

  • Kultúra a spoločnosť / Rádio Piešťany
  • 13. mája 2011, 10:38
  • Autor:P. Jurák

Tridsaťšesť dvojhodinových dielov plných rôznych štýlov elektronickej hudobnej produkcie odznelo v éteri Rádia Piešťany odvtedy, ako sme túto reláciu zaradili do jeho programovej skladby. Privítali sme v nej aj viacerých zaujímavých hostí, ako je Michal Kaščák, muzikant a zakladateľ festivalu Pohoda, či svetoznámi drum and basoví producenti B-Complex a L-Plus. V rôznych súťažiach ste prostredníctvom našej relácie získali vstupenky na hudobné podujatia, koncerty, festivaly. Keďže okruh poslucháčov tohto hudobného žánru tvorí prevažne mladšia generácia, zaznamenali sme zvýšenú počúvanosť v jej vysielacom čase prostredníctvom internetového vysielania.

Aj v budúcom roku máme pre našich priaznivcov pripravené zaujímavé prekvapenia v podobe hostí, rôznych súťaží, ale hlavne množstvo dobrej elektronickej hudby. Nepretržite sledujeme novinky svetoznámych vydavateľstiev, producentov a skupín a radi sa s vami o ne podelí-
me. Tak ako doteraz, vám aj v ďalšom roku budeme prinášať prierez hudobnými štýlmi, akými sú drum and bass, trip-hop, trance, grime, minimal, ale aj momentálne populárny dubstep, ktorý si okrem nášho rádia budete môcť vypočuť aj na akcii, ktorú pre vás v januári organizujeme.

Do nového roka vám želáme veľa príjemných chvíľ možno aj s Rádiom Piešťany.

Pavol Jurák a Adam Kvasnica

Reláciu Svet elektronickej hudby pravidelne vysielame každý pondelok od 22. hodiny na Rádiu Piešťany – 90,2 MHz. Tí, ktorí nechytajú túto frekvenciu, sa môžu pripojiť na www.radiopiestany.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava