Z činnosti MsP: Vyspával opicu medzi autami

  • Spravodajstvo
  • 12. apríla 2011, 22:27
  • Autor:(MsP)/red

V utorok 5. apríla po štvrtej hodine popoludní našla hliadka mestskej polície ležať na Ulici E. Beluša medzi zaparkovanými autami podnapitého Piešťanca. Policajtom sa priznal, že si vypil. Keďže nebol zranený a nemal žiadne bolesti, policajti ho postavili a odviedli k najbližšej lavičke.

Požičané veci už nevrátil



V piatok 8. apríla vo večerných hodinách piešťanskí policajti zasahovali v jednej z prevádzok na Vážskej ulici. Tu našli dvoch mužov z Piešťan a Ružomberka, ktorých okradol dvadsaťosemročný muž z Krajného. Hliadke povedali, že mu požičali zlatú retiazku a dva mobilné telefóny. Tieto veci im už nevrátil. Vzhľadom na to, že hodnota ukradnutých vecí bola vyššia ako 500 eur, mestskí policajti privolali hliadku z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Piešťanoch, ktorá prípad prevzala.

Neposlúchali ho nohy



Policajti podľa oznámenia našli na križovatke ulíc Kukučínova a Poštová sedieť na ceste muža. Bol silne pod vplyvom alkoholu, nevládal sám vstať a potreboval pomoc. Nebol však zranený a lekárske ošetrenie odmietol. Hliadka ho posadila na blízky múrik.

Bezdomovec sa chcel vykúpať



V nedeľu 10. apríla v podvečerných hodinách mestskí policajti našli na Nitrianskej ulici pred Kostolom sv. Cyrila a Metoda miestneho bezdomovca, ktorý sa chcel vykúpať. Hliadka ho preto odviezla do Zariadenia sociálnych služieb Domum. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava