Kniha týždňa: Veľké baby neplačú (Ivana Ivančáková)

  • Kultúra a spoločnosť
  • 4. apríla 2011, 08:48
  • Autor:Miroslava Gajdošíková

Zorientovať sa v množstve ponúkaných titulov súčasného knižného trhu je niekedy veľmi náročné. V spolupráci s kníhkupectvom Bene Libri vám pomôžeme vybrať si ten najzaujímavejší v rubrike Kniha týždňa. Tento týždeň ponúkame knižnú novinku Veľké baby neplačú od Ivany Ivančákovej. Dráma slovenskej modelky za mrežami v Paríži vyšla vo vydavateľstve Evita PRESS.

Uvedený titul je skutočným príbehom, ktorý dokazuje, že každý z nás sa môže stať obeťou drogovej mafie.Autorku knižky doviedla dôvera v ľudí až za mreže.

Byť modelkou a urobiť úspešnú kariéru v zahraničí je snom mnohých mladých žien. Aj hlavnej hrdinke Ivane sa podarí uchytiť v Londýne. Zdá sa, že splnenie svojho sna stať sa modelkou má na dosah. Pri návrate z fotografovania v Buenos Aires jej však na letisku v Paríži objavia v batožine tri kilá kokaínu.  Droga bola v „darčeku“, ktorý mala odovzdať priateľovi v Londýne. Ivane sa zrútil svet. A to netuší, že najbližších desať mesiacov prežije za pašovanie drog vo francúzskom väzení. Príbehy, ktoré tam zažila ani zďaleka nepripomínali žiadnu idylku.

Knižku Veľké baby neplačú prečítate „na jeden šup“. Skúste to.

V ponuke v kníhkupectve BeneLibri, Winterová 31 (bývalý mliečny bar).

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav