Dve kávy za cent a masáž za polovicu? Pýtate sa kde? Na Zlaveri.

  • Spravodajstvo
  • 24. marca 2011, 14:49
  • Autor:red

Do Piešťan prišiel zahraničný fenomén zvaný „hromadné nakupovanie“. Na internetovej stránke www.zlaver.sk si môžete kúpiť rôzne služby či produkty až s 50-90 % zľavami. Stránka beží v Piešťanoch dva mesiace a nakúpilo na nej už vyše 300 ľudí a každým počet zákazníkov stúpa. Za krátky čas tak Zlaver ušetril Piešťancom až 3700 eur! Zaujímalo nás, ako to celé funguje. Nechali sme si to vysvetliť od majiteľov tohto typu obchodu Mária Potočeka a Patrika Gundu.

Na úvod vysvetlenie pojmu – čo je Zlaver?

– Je to spôsob nakupovania cez internet, ktorý je u nás úplnou novinkou. V susednom Česku tak nakupuje 35 % obyvateľov, čo je cca 3,5 milióna ľudí. Zlaver je portál, kde ľudia nakupujú obľúbené služby s výraznými zľavami. Najzaujímavejšie je, že zľava je vždy minimálne 50 %.

Takže u vás môžem kúpiť za polovičnú cenu všetko, čo potrebujem?

– Za polovičnú cenu áno, ale nie všetko. Zľavy sa vzťahujú iba na uverejnené produkty či služby a dajú sa kúpiť iba v exkluzívnom období, väčšinou 5-10 dní.

Službu či produkt, ktorý si chcem kúpiť, musím aj momentálne využiť?

– Nie, v tomto čase zľavu iba kúpite. To, dokedy ju využijete, nájdete vždy v podmienkach zľavy. Väčšinou je to obdobie troch mesiacov. Takže kúpite teraz, využijete, kedy chcete. Na využitie musí byť zľava aktívna a musíte mať originálny voucher.

Čo je to aktívna zľava?

– V podmienkach na získanie zľavy je stanovené, koľko ľudí a v akom čase si musí tovar alebo službu zakúpiť, aby bola zľava aktívna. V momente, keď si produkt objednáte, to ešte neznamená, že ste ho s danou zľavou aj získali. Získate ho až vtedy, keď sa naplní stanovený počet záujemcov o daný produkt. V tom momente zľavu získajú všetci.

Ako zistíme, že zľava je už aktívna, že sa naplnil potrebný počet záujemcov?

– Po aktivácii zľavy vám na e-mail, ktorý zadáte pri objednávke, príde voucher – poukaz, ktorý si vytlačíte a prídete ho využiť k obchodníkovi. Ten vám na základe toho poskytne službu či produkt, ktorý ste vyplatili v Zlaveri prostredníctvom karty. Tiež je status zľavy viditeľný na stránke.

A čo je to voucher?

– Voucher je poukaz, ktorý slúži na vydanie zľavy. Je to potvrdenie o tom, že ste zľavu u nás naozaj kúpili. Má 16-ciferný kód, takže sa nedá falšovať.

Ako teda prebieha platba?

– Platíte cez internet kartou priamo na www.zlaver.sk. Jednoducho zadáte tri údaje a zaplatíte.

Nie je to nebezpečné?

– Veľa ľudí má tento predsudok. Ale, našťastie, to tak nie je. V spolupráci s ČSOB používame platobnú bránu GP Webpay, kde sa profesionáli starajú o bezproblémový chod. Žiadna tretia osoba nemôže vidieť vaše údaje o karte. Je to bezpečné.

Vyberiem si produkt, o ktorý mám záujem, zaplatím ho a nenaplní sa potrebný počet záujemcov, čo znamená, že zľava nebude aktívna, nezískam ju. Ale už som zaplatil. Ako získam naspäť svoje peniaze?
– Systém je nastavený tak, že v momente, keď zaplatíte daný produkt, sa vám peniaze z karty nestiahnu, len zablokujú. V skutočnosti vám peniaze odídu z účtu až v momente, keď sa zľava stane aktívna. Ak sa teda nenaplní dostatočný počet ľudí, vaše peniaze vám ihneď odblokujeme a na účte ich máte plne k dispozícii.

Takže nemám čo stratiť – buď mám zľavu a šetrím peniaze, alebo nemám zľavu a mám peniaze…

– Presne tak, zákazník nemá naozaj čo stratiť. Môže iba získať obľúbenú službu za super cenu. To je na tom to najkrajšie. Chápeme, že ľudia môžu mať zábrany a predsudky voči takémuto neznámemu spôsobu nakupovania, preto sme pre vás pripravili akciu 2 kávy za cent na skúšku, že to naozaj funguje. Môžete si vyskúšať, ako to celé funguje, bez obáv, že by ste mohli niečo stratiť.

Neváhajte a vyskúšajte: www.zlaver.sk vás srdečne pozýva na kávu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 1. mája 2024
Meniny má Amarila, Pamela, zajtra Žigmund