Blog Petra Remiša: Svetová blamáž

  • Blogy / Blogy
  • 22. marca 2011, 09:32
  • Autor:

Neviem, odkiaľ začať. Stalo sa to v sobotu. Niekto zazvonil. Vybehol som von len tak v teplákach a papučiach. Vonku stáli dvaja chlapi v čiernom a okamžite ma stiahli do limuzíny s dymovými sklami.

O pol hodinu ma vhodili do konferenčnej miestnosti.
Na jednom konci stola sedel pupkatý pánko v príčesku. Na druhom konci fajčil cigaru prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja. V rýchlosti som si nedokázal spomenúť, či sa volá Dlhý, Široký, alebo Bystrozraký.
V kúte rumázgalo nejaké dievča.
Vtedy som si uvedomil, kto je príčeskár. Sir Elton John! Skoro som si zamokril tepláky. “Situácia je vážna,” začal prezident a ukázal na dievča: “Kristína pomrvila hokejovú hymnu. Treba to vyriešiť, kým nebude svetová blamáž.
Budem stručný: Elton vytiahol zo šuflíku svoj neošúchaný hit Candle in the Wind. Ja som zmastil chytľavý text v anglo-slovenčine : “The most beutiful bejby from Horehronie – prečo mi vravíš len NIE?“.
Museli sme zamakať, inak nás zabetónujú do parkoviska pri orindž aréne.
Elton dostal za odmenu album s fotkami chlapcov. Mne vypísali tučný šek a zavolali helikoptéru. Bohužiaľ, na streche nemám heliport, tak ma spustili lanom. Do bytu som sa prebil cez strešné okno.
Odvtedy chodím po kanáloch. Človek nikdy nevie. Buď sa hymna chytí, alebo ma nominujú na Kultúrnu osobnosť podsvetia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava