Hokejsti prehrávajú už 0:3 na zápasy

  • Hokej / Šport
  • 8. marca 2011, 23:13
  • Autor:Pavol Jurák

V utorok večer zohrali ŠHK 37 Piešťany na domácom ľade prvý domáci zápas zo svojím barážovým súperom zo Žiliny.

Od úvodu sa hral rýchly hokej, aj keď prvá tretina nebola až taká atraktívna pre divákov. Aktívnejšia bola Žilina, hrali v pohode a často sa dostávali do šancí, no domáci brankár si udržal čisté konto.
V druhej tretine už hostia uderili, keď sa ujali vedenia. Domáci hráči sa dostávali tiež do šancí, no výborná obrana hostí domácich hráčov ku gólu nepustila. 
V tretej tretine domáci hráči zlepšili hru, bojovali, korčuľovali no z gólu sa opäť radovali hostia, keď sa im podarilo streliť aj druhý gól. Domáce Piešťany po pár sekundách znížili a začala sa dráma. Piešťany sa snažili streliť vyrovnávajúci gól, no nepodarilo sa im to. Žilina pár minút pred koncom zápasu pridala aj tretí gól. Ešte treba poukázať na veľmi slabý výkon rozhodcov, ktorí by v takýchto zápasoch mali pískať podstatne lepšie… Stretnutie skončilo konečných 1:3.
Góly: 45:33 Románek (Peško), – 22:32 Hreus (Petruška, Milovanovič), 43:50 Devečka (Rataj, Faith), 56:14 Devečka (Hreus, Nemec)
Zostava ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Kolník, Kalafút, Bučka, Zajac, Vrána, K. Grman, Mihálik, T. Magušin – Baran, Prokop, Pupák – Románek, Peško, Haring – Gálik, F. Novák, Lušňák – Rybárik, Učeň, Chylo
Divákov: 2324
Zajtra čaká Piešťany druhý domáci zápas, určite sa naň oplatí prísť pozrieť.
Pripomíname, že v tomto čísle v novinách Piešťanský Týždeň, nájdete plagát hokejistov ŠHK 37 Piešťany.

V nasledujúcom videu nájdete zostrih zápasu
((myvideo:1))
V nasledujúcom videu nájdete rozhovory trénerov, najskôr hovorí tréner Piešťan a po ňom tréner Žiliny
((myvideo:2))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila