Vrbovčania sú lepší šoumeni

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 2. marca 2011, 14:32
  • Autor:vd/ps

PIEŠŤANY/VRBOVÉ – V Kultúrno – spoločenskom centre Fontána sa v stredu 2. marca konal tretí ročník súťaže Playback show. Na pódiu predviedli svoje improvizačné hudobné i tanečné umenie žiaci základných škôl z Piešťan, Vrbového, Moravian nad Váhom, Drahoviec, Sokoloviec a Hlohovca.

Najviac ocenení bralo Vrbové. V kategórii starších žiakov si prvenstvo veľmi presvedčivo vyspievala  Kristína Talajková zo Základnej školy na Komenského ulici vo Vrbovom. Na druhom mieste sa umiestnila energiou sršiaca Hana Mikéciová zo ZŠ na Holubyho ulici v Piešťanoch. Tretiu priečku obsadila trojica šoumenov zo Špeciálnej základnej školy Mórica Beňovského vo Vrbovom  – Jozef a Monika Turanskí a Martin Janíček.

V mladšej kategórii porotkyne, medzi ktorými bola aj riaditeľka MsKS, Marta Jurčová,  pridelili najvyššiu priečku Sabine Svetkovej a Terézii Hubinákovej zo Základnej školy na Brezovej ulici v Piešťanoch, druhé miesto získali žiaci špeciálnej školy vo Vrbovom – Peter Dubovský, Lucas Kadlečík, Michaela Niznerová a Adriana Drnáková.  Bronzový pohár si do Hlohovca odniesol Nicolas Szita, žiak dvojky školy.

Cenu poroty si za originalitu a vynikajúce výkony prevzali Ondrej Macho, Šimon Kmeťo a Marek Kováč zo ZŠ na Komenského ulici vo Vrbovom. Porota ocenila aj vynikajúce vystúpenie žiakov zo Špeciálnej základnej školy M. Beňovského vo Vrbovom – Marianny, Silvestra, Lenky a Soni Parčiovcov.

((myvideo:1))

((myvideo:2))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava