Adoptujte si zvieratko z útulku!

  • Kultúra a spoločnosť
  • 28. februára 2011, 10:00
  • Autor:red

Do piešťanského útulku, žiaľ, neustále pribúdajú nové prírastky. Predstavujeme vám chlpáčov, ktorí čakajú na novú rodinu. Ak máte o niektorého záujem, zavolajte do útulku Slobody zvierat, Priemyselná 12a – 0903/207 306, 0911/333 349, 0911/179 113. Informácie nájdete aj na www.utulok-piestany.sk.

Meno: Kumal
Rasa: nemecký ovčiak
Popis: Aj tohto dvojročného psíka priviezla polícia. Má dobrácku povahu, je milý a prítulný. Ovláda základné povely.
Meno: Chomo, Chosé, Tabo
Rasa: ratlík
Popis:  Päťročné psy budú potrebovať skúsené ruky, veľa lásky a trpezlivosti, pretože sú bojazlivé a nedôverčivé. Pravdepodobne doteraz nezažili veľa dobrého. Sú vhodné do bytu.
Meno: Fulvio
Rasa: kríženec
Popis:  Trojročného psíka našli ľudia na čerpacej stanici. Zo začiatku bol veľmi plachý, no už sa upokojil. Je zvyknutý žiť navoľno, pravdepodobne slúžil niekde na dvore.
Meno: Bojo
Rasa: kríženec špica
Popis: Dvojročný psík sa dlhšie potuloval v blízkej obci pri Piešťanoch. Chvíľku mu bude trvať, kým bude dôverovať ľuďom. Dá sa síce chytiť a pohladkať, no stále je v strehu.
Meno: Della
Rasa: kríženec kokra
Popis:  Päťročná fenka kríva na prednú labku a mala zanedbanú srsť. Už je však v poriadku. Je milá a prítulná. Obyvatelia obce, kde ju našli, hovorili, že sa tam potulovala po Silvestri. Možno ju majiteľ spozná.
Meno: Lipo
Rasa: veľký bradáč
Popis: Ročného bojazlivého psíka našli mestskí policajti v blízkosti Staničnej ulice, kde sa túlal. Mal hnedý obojok a srsť v horšom stave. Zdravotne je však v poriadku. Už si zvykol a je veľmi prítulný.
Meno: Tudor
Rasa: kríženec ratlíka
Popis:  Dvojročný ustráchaný, no milý psík sa zanovito pri fotení pozeral iba na jednu stranu. Pravdepodobne bol chovaný v byte. Má hygienické návyky a znáša sa s ostatnými psíkmi.
Meno: Kordula
Rasa: pitbull
Popis:  Ročnú milú a veľmi temperamentnú fenku našli na Červenej veži. Potrebuje skúsenejšieho pána a tiež výcvik.
Meno: Oker
Rasa: kríženec
Popis: Dvojročný psík, ktorého našli na Kúpeľnom ostrove, mal na krku dlhú zhrdzavenú reťaz. „Na úteku“ bol už asi dlhší čas, no je veselý, spoločenský a znášanlivý a tiež vhodný na dvor.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav