Hokejisti vedú 3:2 na zápasy

  • Hokej / Šport
  • 25. februára 2011, 22:29
  • Autor:PJ

V piatok večer pokračovala finálová séria, Prvej hokejovej ligy, medzi Piešťanmi a Liptovským Mikulášom. Po domácich sériach pre obe mužstvá bol stav na zápasy vyrovnaný 2:2.

V prvej tretine hrali Piešťany rýchly hokej a už po pár minútach sa ujali vedenia. Po góle tlak domácich hráčov pokračoval a domáci si vytvárali šance. Druhý gól z nich však nedali. Prvá tretina skončila 1:0.

V druhej tretine pokračovali domáci tlakom, ale dobre chytajúci brankár hostí nepustil za seba ani jeden puk. Potom domáce Piešťany hrali sériu oslaboviek a tak sa hostia dostali často pred domácu bránku. A podarilo sa im vyrovnať, keď využili chybu domáceho obrancu.

Do tretej tretiny ale Piešťany vykročili tým najlepším spôsobom, keď po pár sekundách domáci Pupák strelil veľmi dôležitý gól celej tejto série. Domáci potom kontrolovali zápas, mohli pridať aj ďalšie góly, no brankár hostí chytal výborne. Piešťany tesne pred koncom predsa dali aj tretí gól, no rozhodca ho neuznal pre 6 hráčov na ľade. Stretnutie tak zaslúžene vyhrali 2:1.

Góly: 02:06 Zajac (Haring, Peško), 40:29 Pupák (Prokop,Baran), – 31:20 Paukovček

Zostava ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Kolník, Kalafut, Bučka, Zajac, Magušin, Grman, Poláček, Vrána – Baran, Prokop, Lušňák – Románek, Peško, Haring – Gálik, F.Novák, Rybárik – Pupák, Učeň, Chylo

Divákov: 2123

Piešťany sa tak touto výhrou dostali do vedenia 3:2 na zápasy a v nedeľu cestujú do Liptovského Mikuláša, kde ak by vyhrali, tak sa stanú definitívnym víťazom Play-off a postúpia do baráže so Žilinu.

((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav