Blog Petra Remiša: Onur, bal kufre!

  • Blogy / Blogy
  • 21. februára 2011, 16:52
  • Autor:

Milý Onur, začalo to minulý týden. Bola som už s jennu nohu v hrobe, ked prišov smajlík z Turecka. Najprv som to scela vymazat, potom som uvidzela Tvoj podpis. Hned som vyskočila ze smrtelnej postele, že Ti odpíšem.

Viem, máš takých tisícky. Každá  Ta lúbi. Ale Etela neni každá! Pamatám si ešče Otomanskú ríšu aj prvého prezidenta Mustafu Atatürka.
Od tej esmesky pijem denne tri poháre ananásovej ščavy (spaluje tuky), vypala som kardiostimulátor a zapísala som sa na zumbu. Ked prišli farárko na poslenné pomazanie, skoro dostali mladé. Ešče asi nevidzeli tangáče. Porád ma sceli za kuchárku.
Nejdem. Načo mi je farár. Počúvam len srcco a hormóny.
Onurko, v lete plánujem našu prvú dovolenku. Móžeš si vybrat medzi Tureckú riviéru a Duchonku. Ale najprv mosíš v Šaščíne zložit slub čistoty. Nescem sa dožit toho, že mi zahneš s prvú kelnerku, na kerú vypučíš oči.
Ináč nerozumiem, jak si mohov uverit tomu indivíduu, čo sa má v občanském napísané BERGÜZAR. Zbal si kufre prv, jako ta okašle! Budeš u nás predávat mopy. Naučíme sellákov, že dlážka sa neumýva se smrallavým vechtom.
O hygienu sa neboj. Už mám vykopaný turecký záchod. Fungláč.
Etela
(Drž mi palce, idem na kásting. Haberovi zaspievam „Od Turka – do Turka, vydám sa za Onurka!“ Cmuk.)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava