Poslanci schválili rozpočet, diskutovali aj o parkovaní

  • Spravodajstvo
  • 18. februára 2011, 11:19
  • Autor:IP/PS

PIEŠŤANY – Mestskí poslanci sa zišli včera na prvom riadnom zasadnutí mestského zastupiteľstva. Medzi najdiskutovanejšie a najdôležitejšie body rokovania patrilo schválenie návrhu rozpočtu Piešťan a mestských organizácií na tento rok.

K prvým diskutujúcim o rozpočte sa pridal Marián Urbánek (nezávislý), ktorý navrhol vymeniť papierové podklady na rokovania zastupiteľstva za notebooky. Podľa predbežných prepočtov na dvadsaťpäť počítačov pre poslanecký zbor by bolo treba viac ako 12-tisíc eur. Tieto financie chcel získať skrátením niektorých položiek rozpočtu.
Okrem finančnej analýzy nového poslanca Jozefa Chudého (SMER-SD) členovia mestského parlamentu rokovali o využiteľnosti a potrebe záznamov rokovaní prostredníctvom infonet.tv. Medzi názory k tejto problematike patrila aj myšlienka, či túto službu by mohla zabezpečiť TV Karpaty.  Iveta Babičová (SDKÚ-DS) navrhla zmenu parkovania na ploche bývalého Impaka na sídlisku Adam Trajan. Z pôvodných dvadsať miest by sa tak mala táto plocha rozšíriť na 50.
Pozrite si krátky rozhovor s primátorom mesta Piešťany Remom Cicuttom o mestskom rozpočte.
((myvideo:1))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava