Blog Petra Remiša: Onur, nebudz vlčí!

  • Blogy / Blogy
  • 14. februára 2011, 12:01
  • Autor:

Milý Onur, dlho sme sa vadzili, či je vačší fešák Maštalír alebo Kaliňák. Potom ukázali v telke tvoje modré oči a bolo rozhodnuté. Odtedy ta lúbi celé Kocúrkovo.

Aby si vidzev jak velká je naša láska, posielame ci po delegátovi z Tip-Tralalavelu valentínsky balíček. Pribalili sme volačo aj pre ostatných.

1)  Pátričky daj Burhanovi. Zídu sa mu, ked tí staré zežmolí.
2)  Šeherezáde daj CD-čko Twins. Nech ich posune svojmu menežérovi. Chudátka už podpísali zmluvy s celým svetom, ale nikdo ich ešče neobjavev. Pre Malú Áziu by boli kultúrnym prínosom.
3)  Babke Nadide posielame trpaslíčieho králika. Aby po ceste nezdochov, dali sme ho odrat a prerobit na ladvinák. Móže ho nosit pod fertuchu.
4)  Posielame ci aj valentínsky kredit a číslo na našu storočnú tetku Etelu. Pošli jej smajlíka a vydrží nám behat ešče do Velkej noci.
5)  Šišky v igelitke sú tvoje.


Onurko. Tešíme sa na další diel Tisíc a jennej noci a mollíme sa k vysokému komisárovi v Bruseli, aby Turecko zebrali do únie. Aj my sceme mat baráky jak v Istanbule. Slubujeme, že hasičskú zbrojnicu potom prerobíme na minaret.

Ečše volačo: Nebudz vlčí a o šišky sa podzel s Keremom. Nije, že ich začneš tlačit už za volantom!

Zamascíš si bavoráčik.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav