Hasili kontajnery aj malý kvetináč

  • Spravodajstvo
  • 8. februára 2011, 16:20
  • Autor:(vd/HaZZ)

PIEŠŤANY – Piešťanskí hasiči vyrážali minulý týždeň k piatim prípadom. Hasili kontajnery aj biely plastový kvetináč, prevracali auto a riešili aj autonehodu v Ratnovciach.

Na ceste k vodnolyžiarskemu vleku v Ratnovskej zátoke sa v pondelok 31. januára na obed zrazilo smetiarske auto so Škodou Favorit. Keď tam piešťanskí hasiči dorazili, záchranári už ošetrovali dve zranené osoby. Hasiči tu vykonali protipožiarne opatrenia, k úniku škodlivín nedošlo.

Na diaľnici D1 v smere na Nové Mesto nad Váhom horelo minulý štvrtok osobné auto Ford Sierra. Pohotový majiteľ uhasil požiar ešte pred príchodom hasičov. Tí na vozidle vykonali už len protipožiarne opatrenia. Pravdepodobne išlo o technickú poruchu.

V Trebaticiach smerom na Vrbové sa v piatok ráno prevrátilo osobné motorové vozidlo značky Ford Focus a ostalo v poli na streche. Posádka vyviazla bez zranení. Hasiči vrátili auto nazad na kolesá a vykonali protipožiarne opatrenia.

Na Lipovej ulici horeli opäť plastové kontajnery. Hasiči požiar zlikvidovali v sobotu 5. februára krátko pred treťou hodinou ráno. Tri nádoby zhoreli, dve poškodilo sálajúce teplo.

Niektorí ľudia hasičov preháňajú aj pre horiaci kvetináč. Ten vzbĺkol v bytovom dome na Partizánskej ulici v Piešťanoch. Do rašeliny pravdepodobne ktosi odhodil cigaretový nedopalok. Hasiči kvetináč vyložili na voľné priestranstvo a uhasili vodou. Zadymené priestory odvetrali.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín