Prvý zápas play-off Piešťany zvládli, FOTOGALÉRIA

  • Hokej / Šport
  • 29. januára 2011, 23:34
  • Autor:Pavol Jurák

PIEŠŤANY – Dnes sa hral v Piešťanoch prvý zápas v play-off a bol pre divákov určite veľmi atraktívny.

V prvej tretine začali lepšie domáci hráči, ktorí sa ujali vedenia už po pár minútach. Hostí to však nepoložilo a dostávali sa do brejkov. Jeden z nich sa im podarilo aj využiť a tak aj vyrovnali. Potom mali viaceré šance najmä domáci hráči, no gól sa im nepodarilo dať.
V druhej tretine sa hral opäť svižný hokej, Piešťany sa často dostávali k zakončeniu, no vždy im chýbal krok k streleniu vedúceho gólu. Michalovčania sa dostávali málo pred domácu bránku, pretože dobre hrajúce Piešťany ich nepúšťali k vážnejšiemu zakončeniu.
Tretia tretina bola pre divákov najzaujímavejšia. Piešťany v nej hrali skutočne výborný hokej a súpera dostali do kolien. Jedinou chybou zápasu bol rozhodca Goga, ktorý nepískal zrovna najlepšie, takže zbytočne znervózňoval hráčov a domácich fanúšikov. Najviac ich znervóznil vo chvíli, kedy sa podarilo Piešťanom dať vedúci gól, ktorý z nepochopiteľných príčin neuznal a dokonca vylúčil domáceho hráča s osobným trestom. Nakoniec sa podarilo dať domácim vytúžený gól a po ňom ešte ďalšie dva a tak sa stretnutie skončilo zaslúžene 4:1 pre Piešťany.
Góly: 01:33 Haring (Peško,Románek), 48:34 Peško (Románek), 50:30 Haring (Zajac,Peško), 56:49 Haring (Románek, Peško), – 08:45 Valečko (Faith)
Zostava ŠHK 37: Tomek – Kolník, Kalafut, Bučka, Zajac, Poláček, Grman, Vrána, Macháč – Baran, Prokop, Pupák – Románek, Peško, Haring – Gálik, F.Novák, Lušňák – Chylo, Učeň, Rybárik
Divákov: 1044
Zajtra sa mužstvá opäť stretnú v ďalšom zápase, ktorý začína o 18:00 hodine. Tak prídte povzbudiť chlapcov, určite si to zaslúžia.
((myvideo:1))
((myvideo:2))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava