ŠHK 37 Piešťany – HK Dukla Michalovce 3:1

  • Hokej / Šport
  • 24. januára 2011, 10:05
  • Autor:Jaroslav Vrábel

PIEŠŤANY – V poslednom domácom zápase základnej časti prvej hokejovej ligy privítali Piešťanci, už ako istý víťaz základnej časti, ambiciózneho súpera z Michaloviec.

Piešťanci začali vo rýchlom tempe a na konci 8. min sa ujali vedenia gólom z hokejky Prokopa. V 12. min ten istý hráč pridal počas presilovej hry po prihrávke Pupáka druhý gól ŠHK 37. Piešťany viedli o dva góly a zdalo sa, že v nasledujúcich minútach budú baviť svojou peknou hrou divákov. Opak bol však pravdou. Tempo hry opadlo a ďalšieho gólu v sieti hostí sa diváci dočkali až v závere tretiny, keď na 3:0 upravil po Peškovom elegantnom spracovaní puku Chylo. Nik z prítomných divákov v tej chvíli netušil, že zo strany domácich to bolo z pohľadu streleckej úspešnosti všetko.

V druhej tretine bola hra nezáživná a jediné, čo držalo fanúšikov domácich v napätí bolo, či sa gólmanovi Tomekovi podarí prekonať vydržať 200 minút bez inkasovaného gólu. Podarilo sa, ale nie o veľa. Spoluhráči mu totiž veľmi nepomohli v 44. min pri presilovke hostí inkasoval. „Prvá tretina bola z našej strany v poriadku. Bola vidieť snaha všetkých hráčov podať čo najlepší výkon. Náš výkon v ďalších dvoch tretinách radšej nebudem hodnotiť. Nehrali sme dobre, navyše sme súpera podcenili. Mali sme aj šťastie, pretože zápas mohol dopadnúť aj trochu inak,“ zhodnotil duel piešťanský tréner Milan Klement. Tretiny: 3:0, 0:0, 0:1. Zostava ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Vrána, Kalafút, Zajac, Macháč, Grman, Poláček, Blaško, Kopejtko – Pupák, Prokop, Baran – Chylo, Peško, Haring – Gálik, F. Novák, Rybárik – Rosa, Učeň, M. Potoček.  

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav