Nohejbalisti skončili tesne za stupňami víťazov

  • Šport / Ostatné športy
  • 19. januára 2011, 16:12
  • Autor:(šg)

PIEŠŤANY – Nohejbalistom NK Kúpele Piešťany vyšiel vstup do novej sezóny 2011, ktorú začali na medzinárodnom turnaji v moravskom Vlčnove. Na 18. ročník Memoriálu Karla Prchlíka v nohejbale trojíc obsadili v konkurencii 16 mužstiev z Čiech a Slovenska nepopulárne štvrté miesto.

Mužstvá boli najskôr rozdelené do dvoch skupín. Hráči Piešťan obsadili vo svojej druhé miesto, aj to len vďaka horšiemu pomer lôpt za víťaznými Modřicami a postúpili do záverečných bojov, kde sa už hralo vyraďovacím systémom. Vo štvrťfinále zdolali Piešťanci domáci Vlčnov 2:0 na sety a v semifinále narazili na neskoršieho víťaza memoriálu, mužstvo Prahy. Tomu podľahli po vyrovnanom priebehu 0:2, keď oba sety prehrali 8:10. V boji o bronz sa stretli so Vsetínom „A“, ktorému podľahli tiež 0:2, no oba sety boli ešte tesnejšie – Vsetín ich vyhral 10:9. Piešťanci tak obsadili v zostave Peter Tibenský, Daniel Krajčík, Tomáš Mičo a Ľuboš Masarovič nepopulárne štvrté miesto.

„S vystúpením na tomto turnaji som na začiatku sezóny veľmi spokojný. Zdolali sme tu niekoľko silných súperov a prebojovali sme sa až do bojov o medaily. Na mužstvá Prahy a Vsetína „A“ sme už nestačili, ale zohrali sme s nimi vyrovnané zápasy s napínavou koncovkou,“ zhodnotil vystúpenie svojich zverencov
tréner Ján Zvonček.

Turnaj vyhrali nohejbalisti z Prahy pred Nitrou, ktorú reprezentovali hráči z bývalého mužstva Hlohovca, Vsetínom „A“ a Piešťanmi.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava