Na Kollárovej vymieňajú rozpadnutú kanalizáciu

  • Spravodajstvo
  • 17. januára 2011, 09:31
  • Autor:(vd)

PIEŠŤANY – Ak sa nepokazí počasie, stavbári by mohli byť s rekonštrukciou poškodenej kanalizačnej siete na Kollárovej ulici v Piešťanoch hotoví asi za dva týždne. V dôsledku spomínanej poruchy sa ešte v decembri minulého roku prepadla mestská komunikácia.

„Išlo o vážne poškodenie betónovej kanalizačnej spruhy, ktorá sa prakticky rozpadla.  Jej úlomky spolu so splaškami nachádzali pracovníci až na Teplickej ulici. Pod cestou bola takmer jeden meter hlboká jama.  Situácia s odtokom splaškovej vody sa vyriešila najskôr provizórne,  dali sme tam druhú rúru, “  informoval nás pracovník Vodostavu Zlaté Moravce. Spomínaný muž minulý týždeň zabezpečoval stavenisko.  Kollárovu ulicu v piatok ráno uzavreli. „Kamerou sa hneď na začiatku zistilo, že kanalizačné potrubie je poškodené vo viacerých miestach. 

Vymeníme ho postupne tak, aby obyvatelia napojení na mestskú kanalizáciu nemali problémy s odchádzajúcimi splaškami,“ dodal spomínaný stavbár.  Na rozdiel od štvrtka, keď vonku vytrvalo pršalo, v piatok sa počasie vylepšilo a robotníci počas jemného mrholenia s prácami na najdôležitejšom úseku ponáhľali. Spomínaný úsek chceli dokončiť skôr, ako sa uzavrie Teplická ulica pri Vojenskom kúpeľnom ústave. Tá bude v dôsledku postupujúcej rekonštrukcie pre autá neprejazdná už tento týždeň.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava