V Borovciach sa zabil vodič z Vrbového

  • Spravodajstvo
  • 13. decembra 2010, 22:47
  • Autor:(vd)

PIEŠŤANY – Ďalšia minulotýždňová tragédia sa stala v obci Borovce. Doplatil na ňu životom opäť Vrbovčan – 34-ročný vodič Škody Felicie, ktorý zomrel po prevoze do nemocnice.

V sobotu 11. decembra po deviatej hodine ráno šiel po miestnej komunikácii smerom na Dubovany 34-ročný vodič Škody Felicia z Vrbového. „V mierne pravotočivej zákrute po prejazde malým údolím dostal na zasneženej neupravenej ceste šmyk. Ľavou stranou vozidla narazil do oproti idúceho Volkswagenu Transporter. Vodič Škody utrpel zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Zranila sa aj jeho 36 ročná spolujazdkyňa. Druhý vodič sa pri nehode nezranil. Presné príčiny a mieru zavinenia polícia vyšetruje,“ informovala nás krajská hovorkyňa PZ v Trnave, Martina Kredatusová. K uvedenému prípadu zavolali aj piešťanských hasičov. Keď na miesto nešťastia hasiči dorazili, dodávka sa nachádzala v strede cesty, a rozmlátená škodovka bola prednou časťou zapichnutá v priekope. Vodič Felicie ešte žil, hasiči ho uvoľnili z auta, poskytli mu predlekársku pomoc. V tom čase ešte mladý Vrbovčan s hasičmi komunikoval. Len čo na miesto dorazili záchranári, ujali sa zraneného a jeho spolujazdkyne a prevážali ich na ošetrenie. Hasiči vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia. Žiaľ, aj táto nehoda napokon skončila tragicky.


V ten istý deň krátko pred dvanástou hodinou havarovala na diaľnici pri Červeníku dodávka IVECO N1. Narazila do dopravnej značky, oprela sa o strom a ostala mimo diaľnice v blízkosti odpočívadla, ktoré sa nachádza neďaleko čerpacej stanice Shell. Hasiči tu vykonali protipožiarne opatrenia, zlikvidovali vytečené prevádzkové kvapaliny a auto vytiahli na plochu parkoviska.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav