Skrášlite si s nami Vianoce

  • Spravodajstvo
  • 24. novembra 2010, 15:53
  • Autor:(inz)

PIEŠŤANY – Na skrášlenie a spríjemnenie vianočných dní nájdete u nás široký výber dekorácií. Na 2. podlaží sú hotové výrobky ako svietniky, venčeky na dvere či adventné vence, veľký výber anjelov, vianočných gúľ, betlehemov. Pre tých, ktorí si chcú vytvoriť vianočné dekorácie doma, ponúkame veľký výber polotovarov.

Na 3. podlaží nájdete okrem praktických vianočných darčekov, ako sú jedálenské a kávové súpravy, taniere s detskými motívmi, príbory, čajníky, úložné boxy, kúpeľňové koberčeky a mnoho ďalších zaujímavých kuchynských potrieb aj inšpirácie, ako sa dajú nadekorovať vianočné stromčeky, kovové svietniky. Nebojíme sa experimentovať s farbami a konečný efekt je krásny. Každý rok sú v ponuke rôzne farby doplnkov. Môžete si vybrať podľa vkusu, fantázie, módy. Tohtoročným hitom sú kombinácie fialovo-cyklámenová so striebornou či bielou alebo hnedá so zelenou farbou.

K Vianociam neodmysliteľne patrí osvetlenie. Ponúkame interiérové aj exteriérové súpravy žiarovkové i diódové, ktoré sú síce o niečo drahšie, ale energeticky úspornejšie a bezúdržbové. Okrem klasických svetelných reťazí predávame cencúľové súpravy, svietiace soby, snehuliaky, svietiace ihlany, dekoratívne prúty…

Už dnes si u nás môžete zakúpiť umelé vianočné stromy a živé stromy v kvetináčoch.

Ako každý rok, od 6. decembra sa začne predaj rezaných vianočných stromov. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel