Starosti jednej ulice – Agátová ulica

  • Spravodajstvo
  • 23. novembra 2010, 23:28
  • Autor:V. Dusíková

PIEŠŤANY – Prinášame vám nový seriál, v ktorom sa zameriame na starosti, ale aj radosti obyvateľov piešťanských ulíc. Naši reportéri sa budú zaujímať o to, ako sa vám vo vašej ulici žije a čo by ste si v nej želeli vylepšiť. Tretiu lokalitu, na ktorú sme sa zamerali, je Agátová ulica. Ďalšia v abecednom poradí bude Ulica Alexandra Šindelára. Očakávame vaše postrehy a námety. Píšte, telefonujte!

Naši reportéri sa uplynulý týždeň zamerali na Agátovú ulicu. Nachádza sa na nej okrem rodinných domov aj predajňa bicyklov Vama a hneď na začiatku ju otvárajú napravo Praktická škola a vľavo je predajňa Aquacentra. Tu má konečnú aj linka mestskej autobusovej dopravy číslo 10. Preto sme oslovili vodiča, ktorý zacúval k plotu praktickej školy, keďže mal práve krátku prestávku. Na otázku, či sa mu ľudia zdôverujú o tom, ako sa im v Agátovej ulici žije, odpovedal: „Nepočul som, že by sa na niečo výrazne sťažovali. Jediné, na čo si spomínam, je, že tu niektorí majú problém so susedmi.“

V ten deň pršalo. Všimli sme si, že od Aquacentra dolu ulicou stekala dažďová voda do trativodu, ktorá miestami, najmä pri predajni bicyklov, vytvára potok a kaluže. „Nám to nejako výrazne neprekáža, miestami tu síce stojí voda, ale hneď po daždi zmizne,“ povedal nám majiteľ predajne bicyklov Jozef Valo. „Ale chýbajú nám tu chodníky, aj cesta je v zlom technickom stave,“ pripomenula staršia pani, ktorá prechádzala okolo.

Viac sa dočítate v najnovšom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava