Hokejisti Piešťan dnes hrali doma

  • Hokej / Šport
  • 23. novembra 2010, 18:58
  • Autor:Pavol Jurák

ŠHK 37 Piešťany po týždni voľna zohrali ďalší ligový zápas, keď privítali na domácom ľade hráčov z neďalekej Senice.

Domáci hráči začali stretnutie z ostra, keď v úvodných minútach strelili dva góly po sebe. Neskôr sa hra vyrovnala, hostia sa tiež dostávali pred bránkou domácich, najmä v presilovkách. Tesne pred koncom tretiny domáci hráči nevyužili trestné strieľanie.
Druhá tretina sa začala pomerne vyrovnane, šance sa striedali na oboch stranách hostia hrali dve presilovky po sebe a domáci brankár mal čo robiť, aby si udržal aj naďalej čisté konto. V druhej časti tretiny ale domáci zapli na vyššie obrátky a hosťov tlačili, z čoho pramenil aj tretí domáci gól.
Do tretej tretiny vykročili Piešťany tlakom, no gól nepadol. Hostia už nevládali, čo sa prejavilo nervozitou na ľade. Nakoniec sa im predsalen podarilo znížiť na rozdiel dvoch gólov. No Piešťany pridali aj štvrtý gól a tak sa stretnutie skončilo konečných 4:1.
Góly: 03:22 Kubrický (Baran, Pupák), 05:47 Klčo (Učeň), 37:12 Chylo (Magušin, Štepán), 59:27 Štepán (Chylo, Holovič) – 57:36 Sojčík (Ch.Draschkowitz, Šedivý)
Zostava ŠHK 37 Piešťany: Adam Fumač – Kolník, Poláček, Bučka, Macháč, Magušin, Grman, Vrána, Blaško, Baran, Kubrický, Pupák, Mihálik, Peško, Haring, Chylo, Holovič, Štepán, Rosa, Učeň, Klčo
Divákov: 593
Najbližšie stretnutie zohrajú Piešťany v piatok na ľade Dolného Kubína.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav