Nové motocykle pre Jara Černého a Bily Racing tím

  • Šport / Ostatné športy
  • 14. novembra 2010, 12:31
  • Autor:Tomáš Motyčka - BRT

PIEŠŤANY – Pretekárska sezóna 2010 sa pred pár týždňami ešte len skončila a Bily Racing tím sa už naplno pripravuje na nadchádzajúcu.

Len pred pár dňami zakúpil tím dva krásne stroje pre jedného zo svojich jazdcov, Jaroslava Černého. Motocykle sú tohtoročné, po vicemajstrovi nemeckého medzinárodného šampionátu – IDM, Michaelovi Ransederovi, ktorý až do posledných pretekov bojoval o majstrovský titul v tomto prestížnom šampionáte.

Motocykle sú prešpikované technickými vymoženosťami a sú úplne identické. Je to jedna zo zásadných vecí, pretože v prípade potreby môže jazdec bez problémov použiť ktorýkoľvek z nich. Veríme, že tieto špičkové motocykle pomôžu tímu i jazdcovi pri dosahovaní ďalších vynikajúcich výsledkov.

Černý mal tento rok zatiaľ najúspešnejšiu sezónu vo svojej 16 ročnej kariére. Stal sa šampiónom seriálu Alpe Adria Championship v triede Superstock 600, vicemajstrom triedy Supersport 600, získal tituly Majstra Slovenska v oboch triedach a vybojoval výborné 10. miesto na ME v triede Supersport 600. Druhý jazdec tímu Martin Durdík sa vo svojej prvej ostrej sezóne stal vicemajstrom Slovenska v Superstockoch 600 a v Alpe Adrii si taktiež nepočínal zle.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava