Blog Petra Remiša: Mŕtva nevesta

  • Blogy / Blogy
  • 5. novembra 2010, 09:47
  • Autor:

Má pre vás dobrú správu: Posledný október bol magický: päť celých víkendov v jedinom mesiaci! To sa stáva len raz za 825 rokov. Podľa feng šuej vám to prinesie šťastie. Zlá správa je, že najskôr musíte túto informáciu poslať dvadsiatim ľuďom.

Potom vás čaká sladký život: Margotka, Somlói halušky, vtáčie mlieko a podobne.
Ale ak NIČ nepošlete, vitajte do zlých časov. Hneď po Dušičkách vás stojedenročný člen Zväzu protifašistických bojovníkov zvalcuje pri cúvaní na trabante. Jeho „das Auto“ naložené kahancami z výpredaju vám prejde po boľavých haluxoch.
Potom príde druhá pohroma: Stanete sa obeťou ASOCIÁLNEJ siete. Buď si vás pridá za priateľa Freddy Krüger, alebo Gašparkov Trubač.
Ak vás ani to nezloží, tak nevychádzajte na ulicu. V zmätku by ste mohli navliecť snubný prsteň mŕtvej neveste, z ktorej sa vykľuje nočná Mora. Teda Mora Nojsejová. Zavedie vás ku kamarátovi Edovi, aby vám vzal miery na oblek.
Nožnicoruký Edo si nedá bacha a jedným „cvak“ vás pripraví o…  všetko.
Na záver sa priplichtí bukelele Dede. Zašušle „zasunieš a ideš !“ a sotí vás z balkóna.  Utrpenie neskončí ani pri nebeskej bráne. Stojí tam svätý Peter s bielou bradou a ukazuje prstom na vás: „Nepustím! Kým mi nepovieš, s kým bankuješ.“
Vtedy zatúžite po relaxačnom pobyte v pekle.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava