Blog Jozefa Malíka: Piešťany v lete ukázali svoju kultúrnu tvár

  • Blogy / Blogy
  • 22. októbra 2010, 09:19
  • Autor:

Ďalšie leto v Piešťanoch je úspešne za nami a s ním aj všetky podujatia, ktoré ho sprevádzali. Niektoré mali pokračovanie ich ďalšieho ročníka a iné, nové, nahradili tie, ktoré sa už z akéhokoľvek dôvodu nemohli zopakovať. Je fajn, že mnohé tieto akcie už majú dlhodobú tradíciu a tým sú neodlúčiteľnou súčasťou nášho mesta.

Keďže 100 ľudí má 101 chutí, vďaka ich rôznorodosti si skutočne každý môže prísť na svoje. Niekto sa na ne pozerá kriticky, argumentujúc, prečo práve jemu musia ľudia alebo hudba burácať za oknom. Iný je rád, že sa v Piešťanoch aspoň niečo deje a takýmto spôsobom si naše mesto získava späť svoju zašlú slávu. Som veľmi rád, že napriek spoločnosťou oháňajúcou sa krízou mestu nie je ľahostajná kultúra a všemožnými spôsobmi podporuje takéto akcie. Tie potom spríjemňujú letné mesiace nám obyvateľom, ako aj turistom, ktorí navštívia Piešťany, či už za účelom tohto podujatia alebo z iného dôvodu a tým prinášajú prostriedky na ďalší rozvoj. Predsa iba vďaka tomu, že sa počas leta v Piešťanoch stále niečo deje, získava mesto pridanú hodnotu, vďaka ktorej sa dostáva do povedomia potencionálnych návštevníkov.
Chcel by som preto vysloviť veľké ďakujem a teším sa, čo pre nás organizátori a mesto pripravia v nasledujúcom kultúrnom lete 2011.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela