ČIERNA KRONIKA: Z činnosti mestskej polície

  • Spravodajstvo
  • 12. októbra 2010, 10:51
  • Autor:(MsP)

Minulú sobotu pred polnocou neznámy mladík hádzal na Teplickej ulici dlažobné kocky do potoka Dubová. Mladý Piešťanec nevedel hliadke vysvetliť dôvod svojho konania. Policajti mu na mieste udelili blokovú pokutu. 

Lieky zapil alkoholom



Hliadka mestskej polície v pondelok 4. októbra večer našla na Mojmírovej ulici ležať muža. Išlo o 39-ročného Piešťanca, ktorý bol pod vplyvom alkoholu. Policajtom uviedol, že užil lieky, ktoré zapil alkoholom. Z toho dôvodu bola na miesto privolaná rýchla zdravotná pomoc, ktorá muža odviezla na lekárske ošetrenie.

Za ohňostroj pokuta



Počas piatkovej noci hliadka MsP preverovala oznam, pod-
ľa ktorého pred jednou z prevádzok na Teplickej neznáma osoba odpaľuje ohňostroj. Policajti na mieste zaistili Piešťanca, ktorý sa k tejto činnosti priznal. Udelili mu blokovú pokutu, ktorú na mieste zaplatil.

Nevedel, ako sa zranil



Policajti v sobotu po polnoci spozorovali na Štúrovej ulici neznámeho muža, ktorý sedel na zemi a držal si hlavu, z ktorej mu tiekla krv. Dvadsaťdvaročný Ostrovčan nevedel vysvetliť hliadke, ako sa zranil. Pracovníci RZP ho prevzali na ďalšie ošetrenie.

Tínedžerky zmohol alkohol



Hliadka mestskej polície minulú sobotu opäť na Štúrovej ulici našla dve mladistvé dievčatá, ktoré boli pod vplyvom alkoholu. Potácali sa smerom k Winterovej ulici. Išlo o štrnásťročnú dievčinu z obce Modrová a pätnásťročné dievča z Piešťan. Policajti obe previezli na centrálu. Tu zistili, že jedna mala 2,21 promile alkoholu v dychu a druhá 0,96 promile. Policajti kontaktovali rodičov jedného z dievčat. Vec bude doriešená v správnom konaní.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela