Z našich na stupňoch iba Chromý a Táborský

  • Šport / Ostatné športy
  • 11. septembra 2010, 11:23
  • Autor:(šg)

PIEŠŤANY – Seriál Moravského pohára a majstrovstiev Slovenska v pretekoch motokár pokračoval štvrtým a piatym kolom. Obe sa uskutočnili v susednej Českej republike. Vo Vysokom Mýte a Českej Lípe bojovali o body aj motokárové nádeje z okresu Piešťany.

Vo Vysokom Mýte nás reprezentoval poltucet pretekárov. Opäť si, podobne ako v tretích pretekoch v rakúskom Brucku, najlepšie počínal Marek Chromý. Ten obsadil v triede Rotax max junior v rámci majstrovstiev Slovenska so 47 bodmi tretie miesto. Ostatní naši na medaily nedosiahli. Najbližšie k nim mali Pavol Táborský v triede Parilla a Tomáš Majerčík v triede Rotax max junior, ktorým patrila štvrtá priečka. Dávid Nemec, Timea Glosová a Tomáš Mišík medailové priečky neohrozili.
V Českej Lípe zastupovali naše farby len traja pretekári.

V triede Parilla nazbieral Pavol Táborský do seriálu majstrovstiev Slovenska za dve druhé a jedno tretie miesto v rozjazdách 53 bodov, čo mu stačilo na druhú priečku za Čechom Klierom. Druhý náš zástupca, David Nemec, skončil v triede Baby 60 so ziskom 42 bodov štvrtý. Nedarilo sa Danielovi Summerovi v triede FC Junior, v ktorej skončil v poli porazených. 

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín