ŠHK 37 Piešťany vykročili do novej sezóny výhrou!

  • Hokej / Šport
  • 11. septembra 2010, 00:47
  • Autor:Pavol Jurák, Patrik Krajčik

Piešťany sa dnes stretli v prvom ligovom stretnutí s HK Spišská Nová Ves. S odvekým rivalom z Východu si poradili 5:3.

Od prvej minúty mohli diváci vidieť veľmi kvalitný hokej s množstvom šancí, hlavne na domácej strane. Aj keď sa hosťujúce mužstvo dostalo ako prvé do vedenia zásluhou Kokyho. Domácich to nezložilo a po zvýšenej aktivite najskôr vyrovnalo na 1:1, gól strieľal Rosa. O pár minút sa Piešťany ujali vedenia 2:1, keď krásnou strelou strieľal gól Pupák. Spišiaci ale dokázali v prvej tretine ešte vyrovnať na 2:2, gól dal Holečko.
Druhú tretinu mali hernú prevahu hostia, no nedokázali prekonať domáceho brankára ani raz. Domáce mužstvo si ale aj napriek tomu dokázalo vytvoriť viacero šancí pred prázdnou bránou, no nikomu sa nepodarilo dostať puk do bránky. Domáci potom hrali štvorminútovú presilovku, v ktorej sa im podarilo streliť gól, postaral sa o to Kubrický.
V tretej tretine Piešťany zvýšili nádskok, gól dal Tvrdoň. Hostia sa potom pokúšali vyvíjať ešte vyššiu aktivitu, no napriek tomu sa im podarilo streliť už iba jeden gól, znižoval Novák, ktorý hokejkou pekne tečoval strelu Heizera. K záveru stretnutia sa hráčom stupňovali nervy, čoho výsledkom bolo niekoľko šarvátok. Na konečných 5:3 upravil opäť výborne hrajúci Tvrdoň.

Góly: 10:03 Rosa (Jančovič,M.Potoček), 13:31 Pupák (Baran,Kubrický), 28:37 Kubrický (Poláček,Kolník), 45:19 Tvrdoň (Mihálik,Učeň), 58:59 Tvrdoň (Grman), – 05:28 Koky (Grendel,Novák), 16:29 Holečko (Lemešani,Misál), 45:00 Novák (Heizer)
Divákov: 454

Zostava ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Kolník, Poláček, Volek, Grman, Vrána, Kalafut, Blaško, Baron – Kubrický, Baran, Pupák, Chylo, Peško, Haring, Mihálik, Učem, Tvrdoň, Rosa, Potoček, Jančovič

Pozrite si zostrih zápasu v nasledujúcom videu:
((myvideo:1))

Pozrite si rozhovor, najskôr s trénerom domácich, M. Klementom, po ňom hovorí R. Tvrdoň.
((myvideo:2))

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava