Škoda zbabraného úvodu a záveru

  • Šport / Futbal
  • 28. júla 2010, 14:38
  • Autor:Š. Gregorička

PIEŠŤANY – Druhým našim zástupcom v piatej lige boli v uplynulej sezóne hráči FK Krakovany. Tí obsadili v konečnom účtovaní štvrtú priečku, na ktorej boli aj po jesennej časti súťaže.

O lepšie umiestnenie sa pripravili slabším záverom, keď na ich konto pribudli až štyri prehry. Napriek tomu je to pre nich doteraz najlepšie umiestenie v tejto súťaži v histórii.„Oproti minulým rokom sme absolvovali  pomerne  kvalitnú zimnú prípravu, po ktorej som veril v úspešný vstup do jarnej časti. Hneď v úvodnom jarnom kole sme však zakopli so slabučkou Petrovou Vsou, s ktorou sme doma iba remizovali, potom sme prehrali dva zápasy vonku, čo podkopalo sebavedomie mužstva. V domácich zápasoch sme síce dokázali víťaziť, avšak na ihriskách súperov sme nedokázali naplno bodovať. Po hernej stránke však musím vyjadriť s väčšinou jarných zápasov spokojnosť, výnimkou boli len zápasy v Holíči, výbuch v Moravskom Svätom Jáne a doma s béčkom Senice,“ zhodnotil jarnú časť súťaže tajomník klubu Lukáš Radoský.

Najväčším problémom mužstva bolo premieňanie šancí, čo Krakovancov stálo body v Borskom Mikuláši, Hlohovci, Šaštíne a lepší výsledok v Trebaticiach. „Mužstvu chýbal zakončovateľ, veď najlepší jesenný strelec, Duchoň, dal na jar iba jeden gól a Balcíra trápili prakticky celú jar zdravotné problémy. Napriek tomu dal v siedmich zápasoch desať gólov a aj vďaka tomu sme v týchto zápasoch získali štrnásť z celkových osemnástich jarných bodov. Škoda, že veľa bodov nám ‘utieklo‘ pomedzi prsty,“ dodal L. Radoský. Toho mrzelo, že okrem slabej koncovky sa pod bodové straty podpísal aj pokles formy viacerých hráčov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina