Prípravný zápas Piešťanci prehrali

  • Hokej / Šport
  • 28. júla 2010, 08:05
  • Autor:Pavol Jurák

NITRA/PIEŠŤANY – Piešťanskí hokejisti absolvovali prvý prípravný zápas v úvodnej sezóne na štadióne v Nitre. Zápas bol herne vyrovnaný, aj keď viac striel mali domáci Nitrania. Domáci sa ujali vedenia v 14. minúte, keď prvý gól stretnutia strelil Domian, no o 4 minúty hostia vyrovnali zásluhou Pupáka.

Tesne pred koncom prvej tretiny sa Piešťanci ujali vedenia 1:2, keď samostatný nájazd premenil Mikušovič. V druhej tretine sa hral tiež vyrovnaný zápas, kde domáci opäť vyrovnali, gól strielal opäť Domian. Piešťancov to nezlomilo a v 28 minúte sa znovu ujali vedenia zásluhou Mikušoviča. V tretej trenine už mali prevahu domáci hráči, no nevyužili viaceré šance. Päť minút pred koncom dostal puk domáci hráč Ručkay, ktorý stanovil skóre zápasu na 3:3.
V samostatných nájazdoch už dominovali domáci hráči, keď premenili dva z troch samostatných nájazdov, pričom hostia nedokázali dostať puk za bránkovu čiaru ani raz, preto definitívny výsledok zápasu skončil 4:3.
((myvideo:1))
Góly: Nitra – 13:25 Domian, 25:38 Domian, 54:57 H.Ručkay, za Piešťany – 17:53 Pupák, 19:59 Mikušovič, 27:49 Mikušovič
Góly v samostatných nájazdoch Saliji a Slovák.
Zostava ŠHK 37 Piešťany: Fumač (M.Valo) – Kalafut, Kolník, Volek, Poláček, Blaško, Machač, Vrána, Horký – Rybárik, Baran, Pupák, Chylo, Peško, Haring, Mihálik, Mikušovič, Kubrický, Rosa, Potoček, Klčo

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián