Piešťanskí plážoví astronauti doleteli až vo finále

  • Šport / Ostatné športy
  • 21. júla 2010, 10:43
  • Autor:šg

PIEŠŤANY/MODRA – Letná prestávka v hádzanárskych súťažiach patrí už tradične turnajom v plážovej hádzanej. Na medzinárodnom turnaji Beach handball Zoška cap 2010 v Modre hralo 15 mužských a 10 ženských družstiev. Piešťanskú hádzanú reprezentovali družstvá Zopár Astronautov a GMO.

Viac sa darilo „astronautom", ktorí zdolali v skupine Celé Zle Bratislava po samostatných nájazdoch 2:1, Kelwins Pezinok a Elitu Modra zdolali zhodne 2:0. Do nedeľňajších vyraďovacích bojov postúpili z prvého miesta. Novovzniknuté mužstvo GMO začalo turnaj prehrou s Beach Boys Modra 1:2 po samostatných nájazdoch, no potom zdolalo 2:1
Beach Bandits Stupava a Balon Gangu Bratislava podľahlo 1:2. Na postup do vyraďovacích bojov potrebovali zdolať holandský Camelot 2:0, čo sa im napokon aj podarilo. Vo štvrťfinále sa stretli obe piešťanské mužstvá. Úspešnejší boli astronauti, ktorí vyhrali 2:0. V semifinále zdolali Beach Boys Modra 2:1 a v repríze vlaňaj -šieho finále sa stretli s BHC Malacky. Po vyrovnanom priebehu prehrali Piešťanci 0:2, keď jednotlivé polčasy skončili 8:9 a 10:11. Astrounauti tak neuspeli v Modre už v treťom finále po sebe, no ich hráča Petra Kotulu vyhlásili za najlepšieho hráča turnaja.
Zostavy piešťanských mužstiev – Zopár Astronautov: Nedorost, Borek – Mário Paulík, Fedora, Kotula, Matej Fázik, Jakubík, Sta-nek. GMO: Vytykač, Stano – Hor-nák, Martin Paulík, Majerník, Va-račka, Dörnhofer, Kryštúfek a ne-hrajúci tréner Boliešik.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián