Bicykle pri Eve priťahujú pozornosť dlhoprstých

  • Spravodajstvo
  • 5. júla 2010, 11:40
  • Autor:ip

PIEŠŤANY – Jediné kúpalisko na území mesta – Eva, sa posledný týždeň na návštevnosť sťažovať určite nemôže. Horúčavy spôsobili, že obyvatelia a návštevníci mesta tu hľadali osvieženie a relax pri vode. Termálnu vodu na Eve tak okúsilo tento víkend viac ako 1900 ľudí.

Otvorenie kúpaliska však nepritiahlo iba pozornosť dovolenkárov, ale aj „dlhoprstých“.  Podľa reakcie čitateľky Piešťanského týždňa bicykle, odparkované pred kúpaliskom Eva, tu nie sú v bezpečí.
„Konečne prišlo aj leto a z toho dôvodu pravidelne navštevujeme našu Evu. Žiaľ, moju radosť kazia každodenné krádeže. Ako väčšina Piešťancov, aj ja chodím na bicykli, ktorí si riadne zamknem do stojanov pred vchodom.  Minulý týždeň mi niekto bicykel zhodil a pokrivil blatník. Ďalší deň som prišla o gélové sedadlo a tiež nákupný košík. Mojej sestre pred dvomi rokmi dokonca ukradli riadne zamknuté bicykle z tohto miesta. Keby sa kompetentní nad týmto problémom aspoň zamysleli, riešenie by sa našlo,“ uvádza vo svojom liste čitateľka Piešťanského týždňa.
Viac sa dočítate v novom vydaní Piešťanského týždňa, ktorý bude na stánkoch už od zajtra 6. júla 2010.
O krádežiach bicyklov pri Eve sa dočítate aj v tomto článku.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián