Príďte do Ratnovskej zátoky

  • Šport / Ostatné športy
  • 3. júla 2010, 02:46
  • Autor:V. Dusíková/(inz)

RATNOVCE – Ešte váhate nad myšlienkou, kde strávia vaše deti zmysluplné prázdniny pri vode? Alebo premýšľate, kde by ste mali usporiadať vydarenú firemnú akciu? Neviete, kam pozvať svojich kolegov, partnerov, školiteľov, zamestnancov, tímy ľudí, ktorí sa poznajú alebo chcú spoznať lepšie? Máme pre vás tip – zaveďte ich do areálu vodného lyžovania v Ratnovskej zátoke.

Pri vodnom lyžovaní alebo vo wakeboardovej škole, ktorú zakladá najmä pre prázdninujúce deti a mládež známy slovenský reprezentant Lukáš Vrábel, alebo počas minifutbalu, plážového volejbalu či v letnom vánku na terase reštaurácie, prežijete nezabudnuteľné chvíle s ľuďmi naladenými na rovnakú frekvenciu. Vaše ratolesti si pritom môžu stavať zámky alebo piecť tortičky z piesku, hojdať sa na hojdačkách a nadviazať prvé nesmelé známosti s ratolesťami kolegu-kolegyne v detskom kútiku.
„Vpríjemnom prostredí vytvorenom pri vodnej nádrži Sĺňava sa u nás zabaví až 1300 ľudí. K dispozícii je veľkokapacitné parkovisko. Máme tu zastrešené pódium, prezliekarne, sprchy, toalety, neďaleko pláže sú skrinky na odkladanie vecí. K dispozícii je občerstvenie v reštaurácii so zastrešenou aj nekrytou terasou. Klientom, ktorým by nestačili aktivity v našom oplotenom areáli, ponúkame služby v blízkom hoteli Korekt, kde si môžu zahrať tenis, zaplávať v bazéne.
Ak si nebudete vedieť rady, ako usporiadať vydarený firemný športový deň, školenie, family days, prezentáciu, garden party, raut, teambuilding či iné podujatia, urobíme to za vás," garantuje úspech akcie „na kľúč" Rastislav Martančík. Ak sa chcete dozvedieť viac, zatelefonujte mu na číslo 0905/493 935, pošlite e-mail: vlek@ratnovska.sk alebo si kliknite na www. ratnovska.sk. 

Vrabčo tvrdí: na wakeboard potrebujete iba uterák, plavky a 10 eur
Začalo nám leto, prázdniny, určite by bola škoda presedieť ich na facebooku vám rovnako ako mne. Preto som založil wakeboardingový klub.
Čo môže byť krajšie ako leto strávené pri vode, na lehátkach, v dobrej atmosfére, s možnosťou trénovať a na sebe makať?! Ak sa vás do klubu prihlási čo najviac, skupinky rozdelíme na rôzne dni tréningov… V týždni sa budú striedať, ale v piatok si spravíme veľkú párty na vleku pre členov a našich známych, priamo pri vode. Zato sa zaručujem. Ceny v bufete dohodnem, možno pozvem na dovolenku majstra sveta Mika Ketellappera, nech nám príde ukázať, ako sa jazdí …
Lepšie ceny vleku mimo času tréningov pre členov klubu dohodnem tiež, takže dúfam, že nás bude čo najviac a začneme trénovať, hrať beach wolley, mini golf a hlavne chillovat hneď od najbližšieho pondelka. Na začiatok stačia plavky, uterák a do 10 eur, podľa záujmu, neskôr skúsime pohľadať sponzorov. Určite niekto ocení, že mládež na sebe maká… Vek od 12 hore, nikdy nie je neskoro…
Teší sa na vás Wrabco (Lukáš Vrábel). Nájdi si ma na facebooku alebo zavolaj, skupina Wakeboarding & Wakeskating PN, kontakt: 0918/877 134, wrabco@azet.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián