Diaľnica D1 je prejazdná v oboch pruhoch

  • Spravodajstvo
  • 28. júna 2010, 09:54
  • Autor:tasr/online redakcia

PIEŠŤANY – Diaľnica D1 na 75. kilometri v smere Piešťany – Trnava je už po dopoludňajšej nehode nákladného vozidla prejazdná v oboch jazdných pruhoch. Polícia ale upozorňuje vodičov, aby v pravom jazdnom pruhu jazdili s maximálnou opatrnosťou, pretože odstraňovanie následkov kolízie naďalej trvá.

AKTUALIZOVANÉ
Kvôli prevrátenému nákladnému autu, ktoré zasahuje do vozovky, je na diaľnici D1 na 75. kilometri v smere Piešťany – Trnava neprejazdný pravý jazdný pruh. Premávka je presmerovaná do ľavého jazdného pruhu.
Polícia žiada vodičov, prechádzajúcich týmto úsekom, aby rešpektovali dopravné značenie a pokyny, v danom úseku nespomaľovali a podieľali sa tak na plynulosti cestnej premávky. 
Aktuálne zdržanie pri prechode daného úseku je zhruba 20 minút. Predpoklad obnovenia premávky v oboch jazdných pruhoch je predbežne stanovený na niekoľko hodín, pretože na mieste prekladajú náklad z havarovaného auta a toto bude následne vytiahnuté z krajnice vozovky.
Viac správ z policajnej praxe sa dočítate v sekcii online denníka Čierna kronika.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina