Hráč prepadol herňu so zbraňou!

  • Spravodajstvo
  • 16. júna 2010, 11:05
  • Autor:KRPZ/online redakcia

PIEŠŤANY – Polícia pátra po páchateľovi zločinu lúpežného prepadnutia herne na Winterovej ulici. So zbraňou v ruke minulý piatok donútil čašníčku, aby mu vydala všetky peniaze z pokladne a príručného trezoru.

S pištoľou ohrozoval dokonca aj zákazníčku, ktorá bola v tom čase v herni. Obe ženy donútil, aby sa zavreli v sklade a z miesta činu ušiel. Z herne ukradol čiastku 2785 eur.
Neznámy lupič má približne  25 až 30 rokov, meria 175 až 180 cm a je štíhlej postavy. V čase lúpeže mal na sebe oblečenú polokošeľu krémovej farby so širokými pásikmi, krátke bledé nohavice a na nohách mal na boso obuté športové biele šľapky.

Polícia žiada občanov, pokiaľ by videli a spoznali podľa fotografií a opisu tohto muža, aby to nahlásili na známe číslo 158.









Už po tretíkrát v priebehu niekoľkých mesiacov prepadli práve túto herňu na Winterovej ulici v Piešťanoch.
„Muž, ktorý minulý piatok v herni na Winterovej ulici hral na hracích automatoch, neskôr pod hrozbou zbrane lúpežne prepadol pracovníčky a donútil ich vydať finančnú hotovosť, s ktorou odišiel na neznáme miesto," informovala Piešťanský týždeň policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.
O jednom zo spomínaných prepadov sme písali aj začiatkom marca v Piešťanskom týždni č. 9/2010. Lúpež sa odohrala podobným spôsobom, keď v nedeľu na obed páchateľ so zbraňou v ruke donútil zamestnankyňu herne, aby mu vydala peniaze.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián