Pripomeňte si atmosféru volebnej soboty

  • Spravodajstvo
  • 15. júna 2010, 12:09
  • Autor:vd, video: vd

PIEŠŤANY – Vo volebnej miestnosti číslo 14., ktorá sa nachádza v Strednom odbornom učilišti elektrotechnickom a strojárskom na Novej ulici volili Piešťanci v sobotu v dopoludňajších hodinách tiež hustejšie ako popoludní.

O ôsmej hodine večer mala volebná komisia na Novej ulici v Piešťanoch plné ruky práce. V rade za sebou stáli asi dvanásti voliči. "S priebehom dnešných volieb sme spokojní, ľudia majú o voľby záujem, najviac voličov ale prišlo dopoludnia do jedenástej hodiny," dodáva Margoč. Skúšali sme presvedčiť túto volebnú komisiu, aby nám umožnila voliť aj bez občianskeho preukazu. Neuspeli sme.
"Aj keď vás všetci poznáme, prineste si platný občiansky preukaz a môžete voliť," doporučili nám nekompromisní členovia tejto komisie, ktorá si údajne ako jediná v Piešťanoch viedla priebežné zápisy o počte voličov.
Z desiatich opýtaných respondentov našej ankety boli všetci spokojní s priebehom volieb, nik príliš dlho nečakal, komisia ho dostatočne informovala o všetkých náležitostiach súvisiacich s prebiehajúcimi voľbami. Nik z opýtaných nám ale pri východe z volebnej miestnosti číslo 14. nechcel prezradiť, koho volil.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina