Vyradia majetok za 97-tisíc eur

  • Spravodajstvo
  • 1. júna 2010, 16:34
  • Autor:(red)

PIEŠŤANY – Poslanci sa tento týždeň zídu na piatom riadnom zasadnutí mestského zastupiteľstva. Na programe júnového stretnutia majú šestnásť bodov – napríklad informáciu o stave majetku mesta, prevody či návrh na jeho vyradenie a likvidáciu.

Poslanci zoberú na vedomie stav a hospodárenie s majetkom mesta za rok 2009. Schvaľovať budú vyradenie majetku mesta a mestských organizácií z evidencie v celkovej obstarávacej hodnote 97-tisíc eur. Vo vyradenom majetku sú aj služobné zbrane mestskej polície. Zástupcovia mesta budú hovoriť o zámene pozemkov na Priemyselnej ulici medzi mestom Piešťany a TAVOSom.

Na programe sú aj prevody vlastníctva na Chalupkovej ulici pre Emila Stančeka a na Valovej pre spoločnosť Respect Slovakia. Poslanci budú schvaľovať okrem iného návrh na nájom nehnuteľnosti pred objektom bývalého hotela Lipa pre spoločnosť Relax Club. Hovoriť budú tiež o podmienkach nájmu rozšírenej terasy pred vilou Berlin pre Slovenské liečebné kúpele Piešťany. Prerokovať by mali i návrh podmienok verejnej obchodnej súťaže na predaj pozemku na Bodone.     

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina