Blog Kamila Fana: Sekundárny problém

  • Blogy / Blogy
  • 30. mája 2010, 21:23
  • Autor:Kamil Fano

Čo je politika? Detské ihrisko s najlepším servisom. Všetci radi jedia a pijú. Tí najväčší Slováci najviac.

Ak by sa mal určiť najväčší Slovák podľa priemeru pásu, tak by to bol určite Vladimír. Lenže všetci vieme, že najväčší Slovák je Ján, takže priemer hlavy by mohol byť uprednostnený. Ale čo s Róbertom, ktorý môže Jánovi vo veľkosti a aj objeme (o obsahu nehovoriac) konkurovať s plnou parádou?  Možno sexepíl by bolo najlepšie riešenie.
Predstava, že by v predvolebných šotoch vyššie menovaní vystupovali na mítingoch v tigrovaných plavkách, rozhadzujúc plným priehrštím kondómy, na obale ktorých by bola hlava niektorého z predstaviteľov onej politickej strany je neprijateľná nielen s dôvodu mentálneho ale aj estetického. Z toho jasne vyplýva, že výmena tejto ošumelej politickej partičky, ktorej tu majú všetci za tie dlhé roky až až (len väčšine to ešte nedošlo) je nevyhnutná!
To, že sme v eurozóne neznamená, že sme za vodou. Čaká nás dlhá cesta, zdanlivo jednoduchá, ale len zdanlivo, pretože s touto zaostalou postkomunistickou vládnou „špičkou“, bude veľmi ťažké pozrieť sa Európskej únii bez hanby rovno do očí! Je to ako dlhoročná opica, ktorú si každý nosí na chrbte a nie a nie sa jej striasť. Ešteže Gréci dopadli tak, ako dopadli, aspoň nie sme toľko na očiach.
Možno by sme si mohli zobrať príklad od našich českých susedov, teraz nemyslím v hokeji, ale vo voľbách. Tí sa do ďalšieho volebného obdobia zbavili sociálnej demokracie, ktorá síce voľby vyhrala, ale zostavovať vládu nebude. No a vraví sa, že vytriezvenie je ako osvietenie, takže s optimizmom na perách, nech už to dopadne akokoľvek, najdôležitejšie je – zachovať si veselú myseľ, pokoj a mier!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek