Rybáriková a Lacko v Paríži dohrali

  • Šport / Tenis
  • 28. mája 2010, 09:45
  • Autor:(šg)

PIEŠŤANY/PARÍŽ – Nepriaznivé daždivé počasie včera poriadne premiešalo programom na druhom grandslamovom tenisovom turnaji roka, French Open v Paríži. Medzi tými, čo svoje zápasy stihli odohrať, boli aj dvaja tenisti TK Kúpele Piešťany, Magdaléna Rybáriková a Lukáš Lacko.

Obaja sa však s parížskou antukou definitívne rozlúčili. Rybáriková nestačila v druhom kole dvojhry na Ukrajinku Alonu Bondarenkovú, ktorej podľahla dvakrát 3:6. Je to škoda, pretože v v prípade víťazstva si mohla v ďalšom kole zahrať proti štvrtej nasadenej Srbke Jelene Jankovičovej a na jej konto mohli pribudnúť aj ďalšie body do rebríčka WTA.
Lacko po vypadnutí v dvojhre skončil aj vo štvorhre. V nej včera spolu s Čechom Janom Hájekom podľa očakávania nestačili na najvyššie nasadených  bratov Boba a Mika Bryanovcov z USA, ktorým podľahli 3:6, 1:6.
V hre už  zostala len tretia odchovankyňa piešťanského tenisu Dominika Cibulková. Na tú však dnes popoludní čaká na dvorci Philippe Chatriera favorizovaná Američanka Venus Williamsová. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián