TRAGÉDIA – Pri požiari zomrela Piešťanka

  • Spravodajstvo
  • 26. mája 2010, 09:28
  • Autor:onlineredakcia, tasr/HaZZ

PIEŠŤANY – Pri požiari rodinného domu na Jánošíkovej ulici Piešťanoch našli hasiči v stredu 26. mája vo vnútri 90-ročnú ženu s popáleninami na tele. Keď ju vyniesli von, lekár skonštatoval už iba smrť. Šiesti piešťanskí hasiči zasahovali na mieste od 7.30 h, príčina vzniku požiaru nie je zatiaľ ujasnená.

Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru SR v Trnave Ivan Peťko.
Staršiu pani vraj našiel sused z vedľajšieho domu, po tom, čo si všimol, že z jej obydlia uniká dym. Privolal hasičov,ale žiaľ, už neskoro.  Lekár skonštatoval smrť, pravdepodobne sa zadusila dymom vychádzajúcim z kachlí, na ktorých si ohrievala vodu.
"Bola to taká drobučká, milá pani, keď prechádzala okolo nášho domu, náš pes ju vždy pozdravil brechotom. Ale už dávno som ju nevidel," povedal nám jeden z obyvateľov Jánošíkovej ulice.
V stredu krátko po obede sme pred domom starenky uvideli ženy odeté v čiernom, ktoré nasadali do auta.  Ponad bránu sme oslovili muža, pravdepodobne príbuzného, no ten poprel, že v ich dome horelo. Ale spôsob, akým to povedal, nás presvedčil o tom, že sme na správnej adrese. Podľa našich informácií, starenka prežívala ťažko stratu dvoch najbližších ľudí.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián