Florbalistky zo „Šererky“ skončili štvrté

  • Šport / Ostatné športy
  • 11. mája 2010, 13:28
  • Autor:Peter Bajnok

TRENČÍN/PIEŠŤANY – V Trenčíne boli školské majstrovstvá Slovenska vo florbale žiakov základných škôl – ORION CUP 2010. Na finálovom turnaji hralo po osem družstiev z celého Slovenska.

Na majstrovstvách hrali aj mladšie a staršie žiačky zo ZŠ F. E. Scherera Piešťany. Mladšie žiačky po víťazstve nad Gymnáziom Malacky 1:0, remíze so ZŠ Prašice 2:2  a prehre s neskorším víťazom, ZŠ Nižná na Orave 0:3, postúpili do semifinále. V ňom sa im  vôbec nedarilo a po množstve chýb prehrali s Košicami 0:6. Neuspeli ani v zápase o tretie miesto, keď podľahli ZŠ Nemšová 0:2. Tréner Ladislav Lacko bol napriek tomu s účinkovaním svojho družstva na majstrovstvách Slovenska spokojný: „Je to pekný úspech, ktorý som vôbec nečakal. Väčšina družstiev, ktoré tu hrali, sa totiž venuje florbalu súťažne už viac rokov, kým my len od tejto sezóny.
Napriek tomu dievčatá  dobre reprezentovali náš kraj. Na šampionáte v Trenčíne sa predstavilo toto isté družstvo aj v kategórii  starších žiačok, kde obsadilo šieste miesto.“ Piešťanky hrali na majstrovstvách pod vedením trénera Ladislava Lacka v zostave: Martina Kanderová, Michaela Liptáková, Ivana Rojková, Kristína Paulíková, Tamara Fúsková, Gabriela Liptáková, Laura Horvátová, Nina Vavrová, Kristína Nagyová, Tatiana Bojňanská a Lenka
Karabová. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav