Rybáriková a Lacko skončili v prvom kole

  • Šport / Tenis
  • 5. mája 2010, 08:19
  • Autor:Š. Gregorička

PIEŠŤANY – Dnes sa hrá na Slovensku druhé kole tenisovej extraligy mužov a žien. Samozrejme bez účasti najlepších hráčov a hráčok, ktorí bojujú o body na turnajoch ATP a WTA.

Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany sa v semifinále súťaže žien stretnú domáce Kúpele s obhajcom prvenstva, Slovanom Bratislava. Obom tímom budú chýbať najlepšie hráčky. Piešťanka Magdaléna Rybáriková  sa totiž po včerajšej prehre v portugalskom Estoril s Austrálčankou slovenského pôvodu Jarmilou Gajdošovou – Grothovou 4:6, 3:6, presunula do španielského Madridu. Tam bude hrať kvalifikáciu na turnaj WTA.  Tímová jednotka Slovana, Dominika Cibulková, postúpila včera v Ríme do tretieho kola, keď v druhom zdolala domácu Briatniovú 6:3, 6:4. V treťom kole ju čaká Ruska Kirilenková.
V mužskom tíme Piešťan, ktorý sa stretne v skupine o záchranu s Interom Bratislava, by mal nastúpiť aj Lukáš Lacko, ktorý včera prehral na turnaji BMW Open v Mníchove so Španielom Ribom 7:5, 1:6, 2:6.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina