PFK Piešťany – ŠKF Sereď 3:2 (3:0)

  • Šport / Futbal
  • 5. mája 2010, 10:02
  • Autor:Jaroslav Valo

PIEŠŤANY – V súboji dvoch nováčikov tretej ligy videli diváci od úvodu zaujímavé stretnutie. Už v 2. min trafil Žamba po centri Kukuča brvno, na druhej strane musel dva-krát zasahovať Krajčovič. Potom však prišli gólové akcie domácich.

V 31. min Rožník váhal so strelou, nakoniec prihral Šajbidorovi a jeho strela skončila v sieti. O minútu neskôr po centri Kukuča trafil hlavou presne k žrdi Rožník – 2:0. V 35. min, opäť po akcii Kukuča a prihrávke Šajbidora, zvýšil na 3:0 Žamba. V 44. min priamy kop Filipa len tesne minul bránku hostí. Aj úvodných 15 minút druhého polčasu patrilo domácim. V 52. min sa po strele Vyskoča zaskvel bravúrnym zákrokom brankár hostí a v 60. min mieril Rožník zo šiestich metrov vedľa.
V 66. min však hostia strelou k žrdi znížili na 3:1 a v 77. min po dlhom centri pred bránu Miro Krajčovič v súboji s útočníkom hostí neudržal loptu a úplne voľný Lipovský znížil na 3:2. Záverečná snaha hostí o vyrovnanie svoje ovocie nepriniesla, naopak, v nastavenom čase mohol víťazstvo domácich potvrdiť Sýkora, ale samostatný únik zakončil zbrklo a veľmi nepresne.
Zostava PFK: Miroslav Krajčovič – Nádaský, Kardoš, Šajbidor, Verchola, Žamba (90. Martin Krajčovič), Rožník, Vyskoč, Gvozdenovič (55. Sýkora), Filip, Kukuč (63. Bábsky).

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián