MFK Vrbové – Spartak Vráble 0:0

  • Šport / Futbal
  • 5. mája 2010, 09:44
  • Autor:Peter Sedláček

VRBOVÉ – V priemernom zápase, ktorému chýbali góly, sa hralo väčšinou medzi šestnástkami. Domáci kopali v 13. min dva rohy, no brankára hostí neohrozili a Piršelova strela mierila nad. V 33. min založil domáci brankár Sedláček rýchly útok, keď loptu hodil až na polovicu ihriska Piršelovi, ten ju však pred pokutovým územím stratil.

Aktívny Herceg vystrelil z diaľky, ale vedľa. V 38. min kopal Balcír z 38 metrov priamy kop, ale brankár ho s námahou vyrazil. Tesne pred polčasom založili peknú akciu domáci. Lopta putovala po osi Piršel, Sumer, Jelšic a Gažík na Andríska, ale jeho zakončenie z uhla bolo veľmi nepresné. Aj druhý polčas sa podobal tomu prvému. Šance síce boli, chýbalo však presnejšie zakončenie. Kuťka pálil z diaľky vedľa, zadovka Jelšica v 58. min skončila v náručí brankára hostí. Od 70. min hrali domáci presilovku, pretože hráč hostí videl po druhej žltej karte červenú. Túto šancu však nevyužili, pretože bezhlavo útočili a v pokutovom území pochytal všetky lopty brankár hostí Straka. V 86. min mohol rozhodnúť Jelšic, ale z 12 metrov mieril hlavou vedľa bránky. Vrbovčania nedali už tri zápasy po sebe gól, aj preto sa body delili.
Zostava MFK: M. Sedláček – Andrísek, Poláček, Holub, Herceg, Balcír (81. Koyš), T. Gažík, Kuťka, Piršel (59. Kubiš), Jelšic, Sumer (69. Šimo). 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina