POZRITE SA: Zuzka rozdávala tabletky odvahy

  • Kultúra a spoločnosť
  • 25. apríla 2010, 07:44
  • Autor:online redakcia

AKTUALIZOVANÉ
PIEŠŤANY – Piatkový koncert Zuzany Smatanovej v piešťanskom Indians pube si fanúšikovia mladej slovenskej speváčky vychutnali, napriek tomu, že sa začal až v neskorých nočných hodinách.

Hoci pri našom príchode okolo ôsmej večer už zvukári a muzikanti dolaďovali posledné prípravy,  vystúpenie predskokanov – skupiny Borra z Nitry, naplánované na deviatu sa začalo až  o desiatej.


Mladí hudobníci predviedli rockové cover verzie niektorých známych hitov, ale tiež vlastnú tvorbu ako napríklad piesne Give me five alebo Celibát.


Návštevníkom rozprúdili krv v žilách a pripravili tak atmosféru pre očakávanú Zuzanu Smatanovú, držiteľku piatich Zlatých slávikov, troch Aurelov a dvoch Otov.
Tá svojich fanúšikov nesklamala. Étericky štíhla, sympatická speváčka žiarila v neskorých nočných hodinách ako hviezda, sršala vtipom a jej piesne boli také, ako ona – príjemné, prirodzené a pohodové.
 


Snažila sa do koncertu zapojiť aj publikum, ktorého väčšina bola na začiatku – zrejme po náročnom pracovnom týždni – trochu strnulá. Chytľavé známe hity ich ale nenechali chladnými a spolu s Zuzkou tak v Indianse v piatok rozdávali tabletky odvahy aj čerešne, stačilo im tak málo a dialo sa, čo sa má… 

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín