Adoptujte si zvieratko z útulku

  • Spravodajstvo
  • 26. marca 2010, 09:54
  • Autor:online redakcia

PIEŠŤANY – Do piešťanského útulku, žiaľ, neustále pribúdajú nové prírastky. Predstavujeme vám jedenásť chlpáčov, ktorí čakajú na novú rodinu.

Meno: Leona
Rasa: kríženec labradora
Popis: Ročná fenka sa dlhšie túlala vyhodená a nechcená po Piešťanoch. Nevieme, čím si to zaslúžila, lebo je veľmi milá a prítulná.
 
Meno: Auda
Rasa: westík
Popis: Štvroročnú fenku našli zanedbanú na Vrboskej ceste. Má začínajúcu demodikózu na nošteku a silný pruh. Bola operovaná a je tiež sterilizovaná. Má pokojnú povahu a je vhodná do bytu.
 
Meno: Das
Rasa: kanárska doga
Popis: Trojročný psík pochádza zo zlých podmienok. Do útulku prišiel vychudnutý a vystresovaný. V súčasnosti je už v poriadku, pribral a má peknú stavbu tela. Je priateľský, no je to psík jedného pána. S fenkami sa znesie, ale ostatných psov „nemusí“. Má rád dlhšie prechádzky. 

Meno: Spartak
Rasa: nemecký ovčiak
Popis: Štvorročného píska našli ráno uviazaného pred útulkom. Bol vystresovaný a nedal sa ani chytiť. Nakoniec sa z neho vykľul dobráčisko, znáša sa s fenkami aj so psíkmi. Je to skromný a nekonfliktný psík, ktorý má rád spoločnosť ľudí a dlhé vychádzky a je ideálny do rodiny.
 
Meno: Xyla
Rasa: argentínska doga
Popis: Ustráchanú dvojročnú fenku našli pri Tesle príslušníci polície. Od strachu sa chúlila do klbka a veľmi sa bála. Je sterilizovaná a mimoriadne prítulná.
 
Meno: Tibo
Rasa: kríženec nemeckého ovčiaka
Popis: Temperamentného ročného psíka našli na bodone. Ovláda základné povely, je priateľský a zvyknutý na ľudí.
 
Meno: Kabi
Rasa: labrador
Popis: Hravý a prítulný trojročný psík miluje spoločnosť ľudí a je vhodný do rodinného domu najlepšie sám, pretože sa neznáša s ostatnými psíkmi. Má rád deti a najradšej by celý deň pobehoval. Je kastrovaný.
 
Meno: Irving
Rasa: kríženec nemeckého ovčiaka
Popis: Štvorročného píska priviezla do útulku polícia. Je to veľký dobrák, trošku komótny. Smutne hľadí na každého s otázkou, kedy príde jeho pán.
 
Meno: Bobty
Rasa: kríženec bobtaila
Popis: O ročnom psíkovi, ktorý sa túlal po poliach už dlhší čas vedeli v útulku. Nedal sa však chytiť. Pomohla náhoda a psík je už v koterci. Hlad bol väčší ako strach. Srsť má zanedbanú, no keď sa trošku oteplí počasie, čaká ho nová frizúra.
 
Meno: Granko
Rasa: kríženec
Popis: Na Lodenici našli tohto ročného komunikatívneho a veselého psíka. Teší sa každému a všetkému. Je nekonfliktný a znáša sa s ostatnými psíkmi.
 
Meno: Černuľa
Rasa: kríženec kokeršpaniela
Popis: Trojročnú kríženku našli pri zimnom štadióne. Je veľmi poslušná a priateľská. Znáša sa s ostatnými psíkmi a je rada v spoločnosti ľudí.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín