Čierna kronika: Sprejeri „zdobili“ steny

  • Spravodajstvo
  • 16. marca 2010, 11:19
  • Autor:MsP

PIEŠŤANY – Policajti v utorok 9. marca poobede spozorovali na ulici E. F. Scherera za bikrosovým ihriskom skupinku mladíkov. Tí mali pri sebe približne dvadsať kusov sprejov a v okolí sa šíril zápach acetónu.

Piešťanskí policajti zistili, že mladíci na protihlukovú stenu nastriekali veľký farebný nápis s rozmermi asi 5 x 2 m. Prípadom sa ďalej bude zaoberať železničná polícia.
Kontrolovali záškolákov
Hliadka mestskej polície začiatkom marca preventívne sledovala záškoláctvo mladistvých. Počas kontroly preverili prevádzky na sídlisku A. Trajan, na Kuzmányho ulici, Pod Párovcami či na Mojmírovej. Mladých, ktorí by namiesto školských lavíc sedeli po krčmách, mestskí policajti však nenašli.
Zamkla sa v byte
Opatrovateľka staršej ženy z Krajinskej cesty zalarmovala políciu, že od 11. marca ráno sa nemôže dostať do jej bytu. Stará pani mala kľúč zvnútra a na búchanie a zvonenie opatrovateľky nereagovala. Hliadka po vstupe do bytu našla ležať starenku na posteli. Kvôli silným bolestiam sa nemohla postaviť. Na miesto následne prišla rýchla zdravotná pomoc, ktorá majiteľku bytu vyšetrila.
Opitá na chodníku
Minulý piatok mestskí policajti preverovali oznam, že na Bratislavskej na chodníku leží neznámy muž. Po príchode na miesto už rýchla zdravotná pomoc ošetrovala neznámu ženu – bezdomovkyňu, ktorá bola pod vplyvom alkoholu. Keďže nebola zranená, hliadka ju posadila na múrik rodinného domu. 
Viac správ z policajnej praxe sa dočítate v sekcii online denníka Čierna kronika.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav