Počítajú so zákazníkmi aj z Piešťan či Senice

  • Spravodajstvo
  • 4. marca 2010, 11:15
  • Autor:online redakcia

PIEŠŤANY/TRNAVA – Dnes otvára v Trnave spoločnosť SCONTO Nábytok, ktorá patrí nemeckému nábytkovému koncernu Höffner, veľkoplošný obchodný dom s nábytkom. Trnavské Sconto s rozlohou okolo 7.000 m2 je prvým z tejto siete predajní na Slovensku.

„Na základe dlhodobého úspechu predajní Sconto v Českej republike sme sa rozhodli rozšíriť naše aktivity aj na Slovensko. Slovenský trh v posledných rokoch zaznamenal veľmi pozitívny vývoj. Neustále rastúca životná úroveň a kúpyschopnosť obyvateľstva vytvorili dobré predpoklady k tomu, aby naša prítomnosť na tomto trhu bola úspešná.“, uviedol Roman Púry, riaditeľ SCONTO pre ČR a SR. 
Obchodný dom počíta s oslovením zákazníkov od Bratislavy, cez Nitru, až po Piešťany a Senicu. Cena dopravy a montáže by mala byť atraktívna aj pre zákazníkov zo vzdialenejších miest. Pracovné miesta v spoločnosti by malo nájsť viac ako 60 zamestnancov.
Nová trnavská predajňa ponúka na dvoch poschodiach oddelenia obývacích izieb, spální, kuchýň, detských izieb a podobne. Súčasťou predajne je aj vysokoregálový sklad a väčšina vystaveného tovaru je tak k dispozícií k okamžitému odberu.
Pre návštevníkov je pripravené aj parkovisko so 140 parkovacími miestami.
Súčasťou ponuky obchodného domu sú aj služby ako katalóg sortimentu na internete, cenová garancia, výhodná doprava a montáž tovaru, nákup na splátky, odborné poradenstvo, plánovanie kuchýň zdarma a iné.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj