Delirium3mans: Nemáme radi mačky, preto kapela.

  • Kultúra a spoločnosť
  • 16. februára 2010, 15:08
  • Autor:risho

VRBOVÉ – Vrbovská hudobná skupina Delirium3mans sa ako jedna z mála „amatérskych“ kapiel môže pýšiť pesničkou, ktorá bola v minulom roku celý mesiac najhranejšia vo významnom slovenskom rádiu.

Veľký úspech zožala medzi ľuďmi aj ich demonahrávka – emočno-energetická bomba s prvkami rocku a grunge, a tak chalani už plánujú ďalšiu. Okrem toho sa pripravujú na koncert, ktorý by sa mal konať v najbližšej dobe v našom hlavnom meste.
Piešťanskému týždňu o ich plánoch porozprával líder kapely Filip Kratochvíl. Na otázku, prečo založili skupinu, odpovedal: „Lebo napríklad nemáme radi mačky…" Aj keď podľa neho nevedia presne, ako sa vôbec dostali do rádia, pre túto nenápadnú skupinu to bol veľký úspech, a hlavne príležitosť predstaviť sa širšej verejnosti. „Keď to má prísť, tak to príde," hovorí Filip. „Mali sme veľké i malé koncerty, bolo obdobie, keď sme odohrali 30 koncertov za necelé dva mesiace. Robili sme predskokanov Slobodnej Európy a Zóny A, kde koncerty boli vypredané, ale boli aj vystúpenia, kde sme hrali len pre zvukára." Už od prvého koncertu sa však začalo hovoriť, že s touto kapelou nebude všetko v poriadku, v dobrom zmysle slova. Išlo o niečo nové a hlavne originálne – perfektný zvuk a nezabudnuteľný hlas lídra Filipa Kratochvíla
Viac sa dočítate v najnovšom vydaní piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín