Valentínsky ples v Rakoviciach dýchal láskou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 13. februára 2010, 21:22
  • Autor:Viera Dusíková

AKTUALIZOVANÉ
RAKOVICE – V Rakoviciach sa v piatok večer uskutočnil v poradí už ôsmy Valentínsky ples. Do nádherne vyzdobenej jedálne tamojšej Strednej odbornej školy prichádzali desiatky dobre naladených, krásne odetých dvojíc z Rakovíc, Boroviec, Trebatíc, Piešťan, Dubovian, Veselého i Piešťan.

Vítala ich riaditeľka školy Mária Múdra s manželom.   Ples otvoril tanec žiakov tamojšej školy a súčasťou programu bolo aj vystúpenie akrobatickej skupiny Proestred team. Zábava tu bola naozaj vynikajúca. Na parketových levov sa premenilo množstvo tanečníkov, medzi nimi vynikal  starosta obce Dušan Daloš, ktorý v rytme kapely Disk vykrúcal svoju pôvabnú manželku.
V okamihoch, keď dynamické disco vystriedal  slaďák, či valčík –  ples zažiaril láskou, jemnými valentínskymi dotykmi partnerov, zamilovanými úsmevmi, ale aj svadobnými kyticami. Tie pre pastvu očí spolu s okázalou módnou prehliadkou pripravili tamojší  floristi . Ich dekorácie v tvare srdiečkových kvetov a iných nápaditých aranžmánov krášlili nielen stoly, ale aj steny , stropy, ba i vstupné priestory. Tu študenti zhotovili obrovské valentínske srdce – ako stvorené na to, aby v ňom zapózovali zamilované dvojice pred objektívom fotoaparátu. Rovnako vkusne bol pre fotenie pripravený aj ozdobný paravan. Pri ňom pózovali nielen mladé nevesty s originálnymi kyticami, ale aj ich majsterky , profesorky, vychovávateľky, teda všetci, čo sa na príprave plesu podieľali.   Zábava plná radosti, dobrého jedla i pitia pokračovala až do rána.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav